Proč si koupit repasovaný notebook a PC od furbify?

Napsal: Péter, furbify 19. 03. 2021 08:07

Chceš si koupit počítač nebo notebook a rozhoduješ se, zda zvolit repasovaný produkt? To, zda je repasovaný PC nebo notebook pro tebe tou pravou volbou jsme již rozebírali v jednom z našich předchozích článků.

Pokud jsi tedy rozhodnutý investovat do repasovaného počítače nebo notebooku, a právě čteš tento článek, určitě se v tomto okamžiku rozhoduješ nad tím, kde si tento ekologický počítač či notebook opatřit. V tomto dilematu jsme se rozhodli ti pomoci. Představujeme 4+1 benefitů, které u nás ve furbify nabízíme nad rámec běžné koupě repasovaných výrobků.


1. Prémiová třída business class

Když si u nás koupíš repasovaný laptop nebo počítač, nemusíš se vůbec bát, že by šlo o nějaké přístroje nižší třídy. My repasujeme pouze vysoce kvalitní a odolné business class počítače a notebooky, které byly použité v nadnárodních korporacích. Business class přístroje jsou navržené na nepřetržitou práci (8-24 hodin denně), a proto jsou vyrobené z odolných materiálů a mají vyspělou chladicí techniku. Některé mají navíc zabudovanou čtečku otisků prstů, čtečku karet nebo otočný displej.

V prostředí korporací potřebují mít zaměstnanci vysokovýkonné a nejnovější modely a někdy jsou pro ně dvou až tříleté přístroje již zastaralé. V tom případě je vrátí leasingovým společnostem, a tak se dostávají k nám na repase. U nás je obnovíme a vyčistíme.

TIP: Možná se budeš divit, jak je možné, že nabízíme renovované prémiové laptopy, když stojí stejně jako průměrné nové. V tomto případě určitě doporučujeme přečíst si náš článek ohledně rozdílů mezi novým a repasovaným notebookem za stejnou cenu. Dozvíš se, že výkon těchto dvou se nemůže vůbec srovnávat, protože jde o zcela rozdílné výkonnostní třídy.

Nabízíme tedy pouze prémiovou business class třídu, nejčastěji jsou to repasované kancelářské počítače a notebooky prestižních značek, jako HP, Dell nebo Lenovo, od kterých můžeš čekat pouze špičkovou kvalitu. Modely máme v různých variacích, aby sis mohl vybrat přesně takový, který ti nejvíc vyhovuje. V kategorii GOLD nabízíme zánovní a dražší přístroje. Pokud ti však nevadí menší chybičky na kráse a nechceš se se svým PC nebo laptopem vychvalovat, bude pro tebe tou pravou levnější kategorie BRONZE.



2. Repasované počítače a notebooky se zárukou

Když si koupíš nový PC nebo notebook, obvykle k němu dostaneš záruku. U přístrojů pro firemní účely je to 1 rok, jinak to mohou být 2, 3 nebo 5 let v závislosti na výrobci a prodejci. Pokud naopak zvolíš nákup techniky z „druhé ruky“ z bazaru, tam záruku často nedostaneš vůbec.
V některých případech se na použité nebo repasované výrobky nevztahuje záruka. Pokud i ano, nejčastěji jde pouze o půl roku nebo maximálně rok. Ale my ve furbify se snažíme být našim zákazníkům co nejvíce nápomocni a rozhodli jsme se nabízet ke každému repasovanému počítači a notebooku minimálně 2letou záruku, bez ohledu na to, zda ho kupuješ pro firemní účely, nebo chceš mít pouze počítač a notebook na hry.

V některých případech jsme se však rozhodli jít ještě dál - často dáváme kupóny až na 3letou záruku. Když zrovna takový kupón nenabízíme, za protihodnotu ti vždy bez problémů přidáme 3 či 5letou záruku. A myslíme si, že toto je absolutní pecka na trhu.

repasovane notebooky od furbify



3. Spolehlivé repasované počítače a notebooky a jejich servis

Mnoho lidí si bohužel stále myslí, že renovované výrobky se automaticky musí pokazit dříve než nové kousky z obchodu. Není to však vůbec pravda. Tím, že repasujeme pouze prémiové, kvalitní a vysoce odolné business class počítače a notebooky, jejichž služba trvala jen pár let, je jejich poruchovost mnohem nižší než poruchovost průměrných druhořadých nových výrobků stejné cenové hladiny. V procesu repasování jsou totiž znovu obnovené, očištěné a následně důkladně otestované. Proto jsou na nich různé poruchy nebo vady velmi vzácné. Pokud by se však přece jen něco stalo, v těchto případech je k dispozici náš bleskurychlý servis.

Samozřejmě, i prémiová PC se mohou občas pokazit. V tom případě se však takové výrobky k nám na repasování vůbec nedostanou.
Pokud si koupíš nový počítač nebo notebook a potřebuješ s ním jít do servisu, při reklamaci se prodejci většinou snaží využít plnou zákonem stanovenou lhůtu pro její vyřízení. Ale v případě reklamace a servisu našich repasovaných počítačů a notebooků je čas jejího vyřízení výrazně nižší. Někdy se dokonce můžeme pyšnit vyřízením reklamací už během několika dní.


4. Repasovaný počítač a notebook se slevou na operační systém Windows

PC vlastně funguje díky operačnímu systému. My k našim repasovaným počítačům a notebookům a SSD diskům díky partnerské smlouvě s Microsoftem nabízíme legální operační systém Windows za velmi výhodnou cenu. V říjnu 2012 jsme obdrželi ocenění Microsoft® Registered Refurbisher Partner, které nám umožňuje takový prodej. Díky tomu můžeš mít OS Windows 10 Professional nebo Home již za méně.

repasovane notebooky so zlavou


+1 Záruka vrácení peněz

U nás ve furbify nabízíme 30denní zkušební dobu na všechny naše repasované stolní počítače a notebooky navzdory tomu, že běžná lhůta pro odstoupení od smlouvy je 14 dní. To znamená, že v rámci 30 dnů můžeš kdykoliv objednaný produkt vrátit bez udání důvodu a dostaneš zpět peníze. Dokonce si můžeš výrobky koupit i na splátky.

Už se ti určitě stalo, že sis koupil vytoužený produkt, a ten byl za pár dní najednou zlevněný. Pro zákazníka je to vždy velmi nepříjemná situace, a proto jsme se rozhodli, že u nás se ti taková věc nestane. Na celý sortiment jsme se rozhodli nabídnout cenovou garanci. To znamená, že pokud se do 8 dnů ode dne tvého nákupu objeví stejný produkt v našem e-shopu za levnější částku, než za jakou jsi ho koupil ty, další nákup u nás budeš mít zlevněný o rozdíl v dané ceně.

Pokud jsi dosud váhal nad tím, zda a od koho koupit levně repasovaný stolní počítač nebo notebook, věříme, že jsme tímto článkem ukázali některé z našich benefitů a pomohli ti tak v rozhodování. V případě, že bys stále měl jakékoliv dotazy, neváhej se obrátit na náš legendární zákaznický servis. Přejeme ti příjemné nakupování.