Repasované počítače pro studenty: Jaké jsou nejlepší možnosti

Napsal: Péter, furbify 27. 03. 2023 10:56

Notebooky a počítače se v dnešní době stávají nezbytnou součástí každého dne. To, jak se technika posunula během pár desítek let, je neuvěřitelné. Avšak, samotná změna se netýká jen PC, mobilních zařízení a online prostoru, týká se i nejzákladnější aktivity - studia.

Sešity nahradily notebooky, pera a tužky jsme vyměnili za myšky, ale samotné informace by už těžko někdo hledal v telefonních seznamech či na teletextu. Všechno je jednoduše online. No a k efektivnímu učení, získávání informací a flexibilnímu přenášení jednoznačně patří notebook se správnými parametry. Naši IT technici si pro vás připravili 4 kompaktní notebooky, které vydrží celé studium, jsou ekologické – repasované a překvapí vás příznivou cenou.

Spolehlivý pomocník Dell Latitude 3380

Repasovaný Dell Latitude 3380 je notebook, který si vás okamžitě získá cenou a zároveň je v dokonalém technickém stavu. Komponenty, které se nacházejí uvnitř tohoto počítače, jsou dostatečné pro základní úkoly, jako například tvorba prezentací, vypracování projektů nebo psaní seminárních prací. Tento model má sice menší kapacitu disku, ale to vůbec nevadí, protože většina studentských prací se děje na cloudu. V případě, že byste chtěli disk rozšířit, máte tuto možnost ještě před objednáním. Tento chytrý a skladný notebook o hmotnosti 1,6 kg prodáváme na našem e-shopu.

repasované notebooky dell 3380

Ověřená klasika Lenovo ThinkPad L460

Tento repasovaný notebook splňuje parametry i trošku náročnějšího studenta. Základní domácí úkoly budou bezproblémové! Rychle si poradí i s programy jako je Microsoft Word, vhodný pro seminární a závěrečné práce, PowerPoint pro tvorbu prezentací nebo tabulkový génius Excel. Tyto programy vám umíme nainstalovat přímo při koupi, a tak s tím nebudete mít dodatečné starosti. Počítač má až 3 externí konektory, což znamená, že vaše prezentace dáte jednoduše na USB klíč, abyste je mohli ukázat ve škole. Má sice menší displej, nicméně je dostačující pro běžné úkony a zároveň snadno přenosný. Značka Lenovo, konkrétně model ThinkPad L460 se 6. generací procesorů, je zárukou kvality. Jednoduše je to notebook, na který se každý student může spolehnout. Aktuálně jej najdete na našem webu.

repasované notebooky Lenovo Thinkpad L460

Elegance v plné výbavě HP EliteBook 840 G3

Notebook s dotykovou obrazovkou a plnou výbavou za výhodnou cenu? HP EliteBook 840 G3 balík si rozhodně zamilujete! Full HD rozlišení displeje, 14 palcová úhlopříčka, jsou jako stvořené ke shlédnutí online přednášek či večerní seriály. 16GB paměť RAM a SSD 256 GB jsou parametry, které vás potěší při každodenním používání či náročnějších úkolech. Zvládnete na něm i programy jako jsou Adobe Photoshop, Illustrator, které jsou vhodné pro grafiky či kreativní studenty. Tento notebook udělá radost i hráčům her. A co je nejlepší – aktuálně si můžete objednat notebook v Bundle výbavě podle vašich představ, tedy nemusíte kupovat nic navíc! Můžete si nakombinovat tašku, myš, podložku pod myš, chladící stojan či profesionální reproduktory za super cenu. Více informací o této nabídce a konkrétní výběr příslušenství naleznete na našem webu.

repasované notebooky HP elitebook 840 g3

Lehký, výkonný a moderní – to je notebook HP EliteBook 840 G5

Svým designem si vás získá repasovaný notebook HP EliteBook 840 G5, který naleznete na našem e-shopu za skvělou cenu 349,00 €. Pod reprezentativním vnějškem se skrývá i nadupaný vnitřek, který vydrží během celého vašeho studia. Příjemná hmotnost 1,5 kg a skvělé rozměry zaručí i snadné přenášení do školy či na budoucí pracovní pohovory.

notebook HP elitebook 840 g5

Pokud hledáte opravdu spolehlivý a stylový notebook pro studenta za rozumnou cenu, naši Furbify IT technici vám poradí s výběrem toho pravého! Kromě zvolení správných parametrů vám pomohou i se samotnou instalací antiviru či konkrétních programů jako například Office (Excel, Word, PowerPoint aj.). Náš profesionální přístup, nejnovější know-how a kvalitní služby vám ušetří hodiny hledání vhodných parametrů a v konečném důsledku i vaše peníze.

Ke každému notebooku dodáváme síťový adaptér a napájecí kabel. Záruka vrácení peněz do 30 dnů a celková 2 letá záruka jsou samozřejmostí!

Štítky:

recenzie dell lenovo hp