Výkup počítačů a showroom Furbify

Napsal: Péter, furbify 14. 05. 2024 09:37

Furbify se stal jedním z předních prodejců repasovaných počítačů nejen v Česku, ale také v zahraničí. Působíme iv Maďarsku a na Slovensku, přičemž na všech těchto trzích se snažíme prosadit potenciál repasovaných počítačů, které lidem umožňují získat kvalitní zařízení za zlomek ceny nových.

Nejaktuálnější novinkou, kterou jsme představili teprve začátkem roku 2024, je výkup elektroniky. Nabízíme unikátní program zpětného výkupu, který podporuje oběhové hospodářství. Naším cílem je snížit množství elektronického odpadu tím, že staré a opotřebované přístroje dostanou nový život. Ať už jde o notebooky, chytré telefony, tablety, herní konzole nebo počítače, Furbify je připraven přeměnit staré na nové. Akceptujeme zařízení v různých kondicích, ale upřednostňujeme ty, které jsou funkční, zachovány a v přijatelném estetickém stavu. Několik škrábanců nebo opotřebení krytu pro nás není problém. Ovšem za symbolickou částku odkoupíme i nefunkční přístroje, které následně ekologicky recyklujeme.

 

Výkup počítačů

 

Při prodeji vaší elektroniky se o její bezpečnost obávat nemusíte. Je pro nás totiž prioritou. Před odesláním zařízení zákazníkům doporučujeme, aby z něj vymazaly všechny své údaje, přesto aplikujeme vysoce efektivní metody na zneškodnění všech dat z odkoupených přístrojů. Tento proces zajišťuje, že osobní informace se nedostanou do nesprávných rukou. Co se týče ceny, každý přijatý požadavek posuzujeme individuálně a zašleme jedinečnou cenovou nabídku.

 

Jak na to?

Pro začátek stačí, když vyplníte jednoduchý dotazník, a následně vás bude kontaktovat jeden z našich odborníků. Před odesláním je důležité, abyste vaše zařízení důkladně vyčistili a bezpečně zabalili, aby se jim během přepravy nic nestalo. Pokud se jedná o stolní počítač, který obsahuje větší grafickou kartu, zabalte ji samostatně nebo ji bezpečně upevněte uvnitř skříňky, aby se zabránilo jejímu poškození. Zařízení jsou k nám následně doručena kurýrem, při větších odběrech víme po dohodě zajistit i samotné vyzvednutí a doručení.

 

showroom Furbify


Navštivte náš showroom v Kolárově
 

Přesvědčte se na vlastní oči o kvalitě, vzhledu a funkčnosti naší repasované elektroniky. Často se setkáváme s předsudky, protože jde o používaná zařízení, ale v naší práci jsme důkladní a snažíme se jim vždy vdechnout nový život. Osobně nás můžete navštívit v Kolárově na Slovensku, kde máme vlastní showroom. Zde naleznete notebooky třídy Bronze, Silver i Gold či různé jiné repasované přístroje. Kromě toho vás čeká široký sortiment počítačového příslušenství, což vám jako zákazníkům umožňuje vybrat vše potřebné na jednom místě.

Furbify se snaží přinášet ekologickou udržitelnost i do světa technologií. Přes iniciativy jako zpětný výkup a prodej repasovaných zařízení přispíváme k lepší budoucnosti pro naši planetu. Kromě toho je Furbify nejen ekologickou, ale také ekonomickou volbou! Vyberte si z naší široké nabídky kvalitních repasovaných technologií a staňte se součástí Furbify!