Vánoce s Furbify: Doporučujeme naše nejoblíbenější produkty

Napsal: Péter, furbify 05. 12. 2022 16:16

Vánoce máme za rohem, a proto jsme si pro vás připravili seznam našich 3 nejoblíbenějších produktů. Pokud plánujete koupi počítače pod stromeček pro sebe nebo své blízké, tak tyto produkty jsou právě pro vás.

Do našeho výběru jsme zařadili produkty, které si naši zákazníci kupují nejčastěji. Není to náhoda, že právě tyto 3. Oba notebooky i stolní mini PC jsou v poměru cena/výkon tou nejlepší volbou pro mnoho zákazníků.
 

Surfování po internetu a kancelářská práce

Pokud chcete používat počítač primárně z domu na surfování po internetu nebo na kancelářskou práci, tak máme pro vás ideální produkt. Přesně na tento účel využijete počítač HP ProDesk 600 G2 DM. Ten disponuje dvoujádrovým procesorem i3, který se postará o to, abyste při používaní vícerých aplikací nepociťovali zpomalení počítače. Operační paměť o velikosti 4gb zase zaručí, že při prohlížení internetu jsi budete moct v dalším okně prohlížeče spustit např. hudbu. Rychlý SSD disk o velikosti 240gb vám poslouží jako spolehlivé úložiště pro vaše dokumenty. Tyto komponenty je možné i rozšířit. Pokud byste chtěli např. používat vícero oken prohlížeče a mít ještě svižnější systém, tak vám umíme nainstalovat 8GB RAM.

HP Prodesk 600 G2 GM mini PC

Kompaktní rozměry ideální na cesty

Pokud rádi pracujete na cestách, tak notebook Lenovo ThinkPad X260 bude pro vás tou správnou volbou. Notebook je v rozměru 12,5", takže je skutečně malý, lehký a vejde se do každé tašky. Tuto kompaktnost ocení i studenti, kteří se v průběhu dne musí přesouvat mezi budovami školy, a tak nechtějí s sebou nosit těžkej notebook. Jeho kompaktnost ho ale nelimituje na výkonu, protože ten je tady pro kancelářskou práci dostačující. Srdce notebooku – Intel Core i5 bije ve frekvenci 2,4 GHz, kterou doplňuje operační paměť o velikosti 8 GB. Tato kombinace zaručuje to, že při kancelářské práci můžete mít otevřených víc programů a oken v prohlížeči bez toho, abyste pociťovali zpomalení počítače.

 

Lenovo ThinkPad X260

Ideální na sledování filmů a na práci

Streamovací platformy jsou v našich životech už poměrně běžné. Je v podstatě jedno, jestli jste student na koleji, pracující člověk v řemesle anebo matkou dvou dětí. Po náročném dni si chcete vychutnat svůj oblíbený seriál a nechcete se omezovat na malý display svého počítače. HP EliteBook 840 G3 disponuje 14" obrazovkou s rozlišením FULL HD. Díky tomuto displeji uvidíte svůj seriál jasně v plných detailech. Notebook není určený výhradně na sledování seriálů, ale zvládne i běžnou kancelářskou práci. O to se postarají komponenty jako procesor Intel Core i5 a operační paměť 8gb. Tento notebook bude vašim přítelem při práci i odpočinku. Je to jeden z nejoblíbenějších produktů u našich zákazníků.
 

HP Elitebook 840 G3

 

 

Štítky:

dobré rady vianoce