Jako repasované počítače šetří náklady firmám

Napsal: Péter, furbify 19. 06. 2023 14:20

V Česku je velké množství firem, z nichž většina patří do skupin malých a středních podniků s omezeným rozpočtem. Pokud i vy pracujete v takové firmě, případně ve škole, v bance či v jiné státní instituci a přemýšlíte nad koupí kvalitního počítače za rozumnou cenu – následující článek je přesně pro vás.
 
Do technologického vybavení firem a většiny domácností dnes neodmyslitelně patří také osobní stolní počítač či notebook. Na trhu je velké množství těchto zařízení v různých cenových hladinách – v závislosti na parametrech použitých součástek, značky či designu. Jak si ale vybrat ten správný? Existují počítače a notebooky s vynikajícím technologickým výkonem za výrazně nižší cenu? Samozřejmě, že ano!
 
Jedním z předních prodejců těchto zařízení je také naše společnost Furbify. Úspěšně prodáváme velké množství počítačů podnikatelům, firmám, školám, bankám či státním institucím. Zaměřujeme se na prodej nových, ale také opravených a repasovaných notebooků a počítačů, které fungují jako nové. Tato zařízení však jsou za rozumnou cenu, což může znamenat velkou výhodu právě pro vás, vaši firmu či státní instituce. Ve zmíněných společnostech i takové rozhodnutí, jako koupě repasovaných počítačů, může výrazně snížit náklady a zároveň zvýšit výkon a kvalitu práce zaměstnanců.

 

repasované notebooky pre firmy

 

Ale pojďme po pořádku. Co je repasovaný počítač?

Repasovaný počítač, nebo notebook, je takové zařízení, které již bylo používáno. Dokonce v některých případech již dosloužilo. Avšak náš tým IT odborníků takové zařízení opravil tak, aby fungovalo jako nové a splňovalo standardy kvality a využití produktu.


 
Co je používán a co repasovaný počítač?

Tak, jak jsme popsali rozdíl mezi repasovaným a použitým počítačem v minulém článku, tak i nyní bychom vám chtěli připomenout fakt, že repasovaný počítač je stále funkční počítač. Také splňuje základní parametry užívání, a tudíž je stále vhodný pro pracovní, podnikatelské, ale i soukromé účely. Repasované počítače a notebooky jsou ideálním řešením pro firmy, podnikatele a státní instituce, které hledají kvalitu za přijatelnou částku. Také tato zařízení pomáhají udržovat ekologické normy, chrání životní prostředí a podporují udržitelnou spotřebu elektroniky tím, že snižují množství elektro-odpadu, který se zbytečně hromadí na skládkách. V konečném důsledku repasované počítače šetří i finanční rozpočet společností. Tyto úspory mohou být následně využity v oblastech marketingu, pro vývoj produktů nebo rozvoj a vzdělávání samotných zaměstnanců či vedení firmy.

 

repas pc pro firmy 

Na jakou práci jsou vhodná repasovaná zařízení?

Všechny naše repasované počítače jsou testovány a jsou levnější alternativou ke koupi nového počítače. V některých případech mohou jevit známky opotřebení, to však nesnižuje jejich základní funkce. Jsou stále skvělým pomocníkem při vytváření prezentací na poradu, při psaní rozsáhlých dokumentů, při tvorbě složitých tabulek či při statistickém ověřování dat.
 

S námi – s firmou Furbify, můžete získat kvalitní repasované počítače za výhodnou cenu. Kromě základního nastavení, jsme zde pro vás také při instalaci antivirového programu a dalších specifických programů a aplikací, jako například Office (Excel, Word, PowerPoint). Naším cílem je poskytnout vám profesionální přístup, nejnovější know-how a kvalitní služby, které vám ušetří čas a náklady na vaše technologické vybavení.
Navíc na každý počítač garantujeme záruku! Pro více informací neváhejte kontaktovat naši technickou podporu, nebo můžete využít i našeho Furbify průvodce.