Cenový filtr
-
Druh produktu
Brand
Kvalita
Provedení
RAM size
RAM PC type
Řada procesoru

Repasované počítače s 2 letou zárukou, 1 Kč - 10000 Kč

Nabízíme nadstandardní repasované počítače značky HP, Dell a Lenovo.

24 / 62 produkt

Kancelářské PC s monitorem

U nás můžeš koupit ty nejlepší levné kancelářské počítače, kompletní PC sestavy s monitorem.

Repasované herní PC

Repasované hráčské počítače s grafickými kartami GeForce a Radeon v renovované, ale i zcela nové PC skříni, díky kterým ušetříš peníze! Na všechny stroje poskytujeme 2-letou záruku. Nakup na splátky pomocí Quatro nebo Cetelem!

Výkonné pracovní počítače workstation

Workstation PC nebo pracovní stanice jsou vhodné pro grafické programy, na střih videa nebo na technické návrhy (CAD). Výkon na úrovni serveru, stabilní funkce a vysoká výpočetní kapacita za přijatelnou cenu! Kvalitní, repasované pracovní stanice od výrobců Dell, HP, Fujitsu, které lze rozšířit o SSD disk nebo extra paměť dle požadavků.

All in One PC - stylové vše v jednom počítače

Repasované All In One PC (AIO) s 2-letou zárukou. Pokud chceš prostorově úsporné, estetické a snadno přemístitelné "vše v jednom" počítač, viz si naši nabídku! Počítač typu "vše v jednom" je prakticky plnohodnotný stolní počítač zabudovaný do monitoru.

Repasované Mini PC

Místo šetřící mini počítače na kancelářskou práci s dvouletou zárukou. Pokud na stole nemáš dostatek místa pro počítač, viz si naši nabídku Mini PC.

Rozšiř parametry podle potřeb

Počítače mohou být rozšířeny o extra paměť nebo bleskurychlý SSD, který je k dispozici v konfigurátoru na podstránce produktu. K našim repasovaným počítačem nabízíme legální operační systém Windows za výhodnou cenu!